пʼятниця, 15 листопада 2019 р.

Всеукраїнський Тиждень безпеки дорожнього руху

15 листопада 2019 року в рамках проведення ІІ етапу Всеукраїнського Тижня безпеки дорожнього руху в Миколаївському ЗЗСО було проведено єдиний національний урок "Безпечна країна".
Одинадцятикласники разом з класним керівником Ждановою В.М. відпрацьювали практичні навичики правил дорожнього руху.
Учні 10 класу під керівництво класного керівника Ковальової Т.О. виготовили пам'ятки щодо правил безпечної поведінки в громадському та приватному транспорті.
В рамках єдиного уроку "Безпечна країна", з метою зростити покоління дітей, здатних врятувати людину в надзвичайних ситуаціях, вихованці 8 класу поглибили знання про правила безпечної поведінки на дорогах та переглянуди відеоролик на тему: "Небезпечна гра" (класний керівник Тимошенко А.О.)
З метою попередження і зменшення кількості випадків травмування з учнями 6 класу було проведено вікторину "У країні дорожніх знаків" під час якої учні повторили правила дорожнього руху та дорожні знаки. ( класний керівник Грабенко Н.М)
Учні 3 класу виготовляли діючі моделі світлофора для вихованців ДНЗ "Ромашка" (Клпсний керівник Возіян В.М.)
Учні 7 класу разом з класним керівником Скуренко Л.Л. поповнили дорожню валізу знання з правил дорожнього руху 
Життя людини має велику цінність. А безпека на дорозі- це і є, безпека життя. Учні 5 класу повторили дорожні знаки, та правила переходу вулиць.(Класний керівник Шевченко О.М.)

Першокласники разом з класним керівником Скалецькою І.Д. пізналивали лепбук на тему:
"Правила дорожнього руху"

Учні 9 класу проводили урок "Безпечний рух -твій друг".Учні працювали  групах ,виконували завдання на відповідність, розгадували ребуси з правил дорожнього руху.

Учні 2 класу повторили правила поводження в шкільному автобусі та вивчали дорожні знаки на тереторії селе Миколаївки (класний керівник Конюченко Л.П.)



Немає коментарів:

Дописати коментар