пʼятницю, 26 листопада 2021 р.

Математика - цариця наук

 Математика – наука про кількісні співвідношення і просторові  форми дійсного світу. Математика, що є найдавнішою з усіх наук, разом з тим залишається завжди молодою наукою, яка бурхливо  розвивається, яка весь час розширює галузі свого застосування.

На предметному тижні математики, що проходив з 22 по 26 листопада вчителі математики нашого закладу намагалися залучити як найбільше здобувачів освіти до участі в ньому. Метою тижня було показати красу математики, її роль  в нашому житті. Так було поведено загальношкільну  наукову виставку « У світі математики». Кожен клас  розповідав про окрему галузь, в якій застосовується математика.


Рибалко Юлія Олександрівна  та Банна Лідія  Миколаївна проводили різноманітні заходи. Зокрема, конкурс «Математичний експрес»(5 кл.), «Клуб веселих математиків»(5 - 6 кл.),  «Турнір кмітливих»(8 кл.), «Хто зверху» (10 -11 кл.). В ході змагань учні продемонстрували вміння застосовувати знання з предмету у нестандартних, ігрових ситуаціях. Математичний тиждень не залишив нікого байдужим. Найкращою нагородою для вчителів були слова: « Як цікаво!» 

  




Немає коментарів:

Дописати коментар