вівторок, 8 травня 2018 р.

Brainstorming «На дорозі, у повітрі, на воді – не дай трапитись біді!»




Відомо, що найдорожчий скарб людини – це її власне життя і здоров'я. Незнання або невміння дотримуватися певних правил часто призводить до втрати не тільки здоров'я, а навіть життя.
З метою виховання пізнавального інтересу до нових знань, бажання бути обізнаною людиною, розширення та закріплення знань дітей про значення знаків дорожнього руху, правил дорожнього руху та свідомого ставлення до своєї безпеки на дорозі, у рамках Тижня безпеки життєдіяльності «Руху правила єдині, знати їх усі повинні» класний керівник Астанова О.О. (фасилітатор) разом з учнями 2 класу провели brainstorming «На дорозі, у повітрі, на воді – не дай трапитись біді!».
Учні підготували перелік ідей без оцінки реальності їх втілення (навіть фантастичні) щодо причин виникнення ДТП, обговорили ситуації, що призводять до травматизму. Оцінивши ідеї, з точки зору їх важливості, провели категоризацію зібраних ідей (сортували).
Вкінці заняття дійшли згоди, що лише наша небайдужість до свого і чужого життя, особиста дисциплінованість може змінити ситуацію на наших дорогах.

 


Немає коментарів:

Дописати коментар