пʼятницю, 25 травня 2018 р.

День останнього дзвоника

Закінчився ще один навчальний рік в КЗ «Миколаївське НВО». Пройшов він цікаво, активно, насичений заняттями. Хвилюючі почуття в цей день –  День останнього дзвоника -  у наймолодших учнів: взято першу сходинку на шляху пізнання.
На святі з вітальним словом виступила начальник відділу освіти,молоді та спорту Крамаренко С.В., яка зазначила, що для випускників останній шкільний дзвоник – це початок нового, дорослого та самостійного життя. Нехай воно буде світлим та встеленим добрими справами. Побажала їм знайти свою життєву стежку, стати гідними громадянами нашої держави. Для учнів нашого закладу Світлана Валеріївна подарувала тенісній стіл.
Гостем на святі був Миколаївський сільський голова, який в привітальному слові побажав мирного неба над головою, успішного оволодіння сучасними професіями і швидкого життєвого зльоту.
         
Наші випускники сердечно подякували вчителям за самовіддану працю , за турботу і знання, яке вони віддали і віддають своїм вихованцям, за вічний неспокій, невпинний пошук та педагогічну мудрість

Немає коментарів:

Дописати коментар