четвер, 26 жовтня 2017 р.

«Карнавал у стилі Хелловін»

Наприкінці жовтня у Великобританії на вулицях міста неможливо нікого впізнати, навіть можна сильно перелякатися. Але чому? Відповідь очевидна. 31 жовтня англійці святкують Хелловін.
Хелловін в Україні останнім часом відзначається все частіше, адже це свято є чудовим приводом для цікавого дозвілля. Влаштовуючи це свято в школі, ми вчимо дітей культури англомовних країн, вчимо історії. І саме цього дня можна поєднати навчання з веселощами. 

От, напередодні осінніх канікул, у нас відбулось свято «Карнавал у стилі Хелловін».Учні з задоволенням відгукнулись на пропозицію участі у заході, адже це гарна нагода проявити свої творчі здібності та уяву. Найактивнішими виявились молодші школярі, які разом зі своїми вчителями Астановою Оленою Олександрівною, Скалецькою Іриною Дмитрівною та Іщук Оленою Олегівною здійснили уявну подорож до європейських країн, де свято Хелоловін бере свій початок. Діти ознайомились з історією виникнення свята, його традиціями та атрибутами. Школярі мали змогу виразити свої враження у малюнках, а родзинкою заходу став конкурс на кращий костюм і малюнок на обличчі. Закінчилось святкування солодким частуванням, що є невід’ємною частиною Хелловіну. 

Немає коментарів:

Дописати коментар