вівторок, 17 жовтня 2017 р.

ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

 Сьогодні 13 жовтня в нашому закладі відбувся виховний захід "Сила нескорених" присвячений Дню захисника України та Українського козацтва. На святі були присутні гості Майстерюк Надія Іванівна - мама нашого земляка загиблиго  героя АТО підполковника Майстерюка Романа Андрійовича, представники військової частини ІІІ окремого полку спеціального призначення  та учасники АТО старший прапорщик Олексій, молодший сержант Віталій та старшина Руслан, а також наш земляк учасник АТО Попадик Ігорь Володимирович.
  На святі діти співали пісень , виконували патріотичні танці , презентували проект про загиблого Романа Майстерюка, вітали військових та майбутніх захисників України зі святом.
  Наші гості з військової частини ділились спогадами про бої на сході, презентували учням макети бойових снаряджень, провили майстер-клас по збору автомата. 
Всією дружньою родиною ми передали на схід воїнам подарунки: теплі шкарпетки, продукти харчування, листи, малюнки, які на передодні збирали   та готували діти в закладі.

Немає коментарів:

Дописати коментар