пʼятниця, 30 квітня 2021 р.

«STEM-весна – 2021»

 

Наш заклад, цьогоріч, мав можливість долучитися до заходів всеукраїнського рівня - IV Всеукраїнський фестиваль «STEM-весна – 2021».

11 вчителів Миколаївського ЗЗСО І-ІІІ ступенів мали можливість показати свою майстерність, мобільність та інноваційність, прагнення впроваджувати STEM-освіту у закладі. Вітаємо команду учасників #Mykolaivka_STEM_2021 #STEMтиждень_spring2021 #STEM_fest_spring2021 - Олена Астанова, Юлія Рибалко, Наталія Грабенко, Ірина Скалецька, Лариса Скуренко, Олена Тимошенко, Любов Конюченко, Олена Іщук, Валентина Возіян, Валентина Жданова, Інна Горбунова.

Педагоги усвідомили та пропустити через себе всю сутність STEM-освіти, опановують методику використання STEM-технологій в освітньому процесі. Вони мають перевагу в тому, що вже є учителями-універсалами і можуть з легкістю здійснювати інтеграцію шкільних предметів, використовувати дослідницько-проєктну діяльність, творчий підхід до викладання, вчити учнів самостійно спостерігати та робити висновки, формуючи в них критичне мислення. Упроваджувати таку модель навчання зараз актульно, як ніколи, адже цьому сприяє нова освітня реформа.

Як бачимо, робота вчителів нашого закладу теж базується на цінностях STEM-освіти, тому наші вчителі потрібні сучасній школі мобільні та готові переформатувати своє мислення на інноваційне, які готові взяти на себе відповідальність працювати з академічно здібними й обдарованими учнями.

Немає коментарів:

Дописати коментар