середу, 5 лютого 2020 р.

5 лютого – Всесвітній день читання вголос


Книга – це могутня зброя. Розумна, натхненна. Книга нерідко вирішує долю людини.
В.Сухомлинський
Ми живемо в сучасному світі в добу технологій, які дуже стрімко розвиваються. Будь-яка інформація доступна нам в режимі 24/7 майже в кожному куточку планети. Однак уже протягом 11 років у різних країнах світу відзначається Всесвітній день читання вголос. Це свято є доказом того, що сьогодні модно відкривати для себе нові книжки, вивчати нові слова і дізнаватися чимало корисної інформації.
Юні здобувачі освіти Миколаївського ЗЗСО І – ІІІ ступенів  разом із учителями української мови та літератури та англійської мови Скуренко Л.Л., Ждановою В.М. , Іщук О.О. долучилися до читання вголос художніх творів.
 Цікавими та пізнавальними були прочитані легенди із книги «Квітка моя чарівна», казки із книжки Сашка Дерманського про дракона Омелька, Зірки Мензатюк «Таємниця козацької шаблі», уривки з поезій сучасних поетів-земляків. Організували круглий стіл «Let’s read together». Свій вибір зупинили на цікавих і повчальних казках «Alice in Wonderland» і «The Bremen Town Musicians». На завершення, провели аукціон, і визначили переможців, які змогли взяти ці книжки додому для подальшого опрацювання та ближчого знайомства з героями. 







Немає коментарів:

Дописати коментар