пʼятницю, 14 грудня 2018 р.

Тиждень права




З 10 по 14 грудня 2018 року у закладі проводився Всеукраїнський тиждень права, метою якого була активізація творчої та пізнавальної діяльності учнів, виховання в них почуття гідності, уміння поважати інших, встановлювати стосунки на доброзичливій, толерантній основі.
У рамках Тижня правових знань були проведені заходи, спрямовані на забезпечення захисту прав дитини, дотримання національних та загальнолюдських морально-естетичних принципів, традицій. До заходів залучалися учні 1-11 класів.
Розпочали Тиждень із загальношкільної лінійки «Мораль і право. Право і закон - рушійні сили для життя людини» під керівництвом вчителя історії та права Кушняр А.П. 
Здобувачі освіти 1-4 класів взяли участь у конкурсі малюнку «Я-дитина! Я маю права»;
- Заняття з елементами тренінгу «Вмію себе захистити» для учнів 8 класу провела заступник директора з виховної роботи Горбунова І.О.;
- Педагог-організатор Ковальва Т.О. організувала для дітей перегляд відеороликів на правову тематику.;
- Практичний психолог Грабенко Н.М. провела бксіду з учнями 5-7  класів  «Ми маємо права та обов’язки»;
- Вихователь ГПД Гродецька О.Л. та вихованці 3-4 класу грали  в гру «Я маю право».
Класні керівники та вчителі закладу готували пізнавальні заходи, які ознайомили школярів із основними правами, закріпленими Конвенцією ООН про права дитини, роз’яснював, як діяти у випадку їх порушення з боку дорослих чи однолітків. Вихованці мали змогу бути учасниками  Всеукраїнського уроку  «Права людини» з нагоди проголошення Загальної декларації з прав людини з використанням мультимедійних технологій. 

Немає коментарів:

Дописати коментар