середу, 21 листопада 2018 р.

Всесвітній День Гідності в КЗ «Миколаївське НВО»


Виховуючи свою дитину, ти виховаєш себе,
затверджуєш свою людську гідність.
В.О. Сухомлинський
Дякуючи команді Global Dignity Day: Ukraine і EdCamp Ukraine, які знову запропонували  адміністрації шкіл і педагогам закладам освіти долучитися до цієї унікальної ініціативи: проведення Всесвітнього Дня Гідності та Свободи України.
21 листопада  заступник директора з виховної роботи Горбунова Інна Олександрівна та педагог – організатор Ковальова Тетяна Олександрівна провели заняття з елементами тренінгу «Гіднісіть у дії» для учнів 6 - 7 класів.
Школярі переглянули відео - звернення до дітей і молоді Уповноваженого Президента України з прав дитини Миколи Кулеби та телеведучої «1+1» Наталії Мосейчук, які дають поради дітям проявляти гідність в буденних речах, дрібницях, щодня…
Вихованці розглянули поняття  «гідність» та «свобода», написали листи у майбутнє з ідеями про те, як протягом року можна стати більш гідною людиною, склали символічну квітку гідності, ділилися подіями про гідні вчинки із свого життя.
Наприкінці заняття вчителі презентували книгу пам`яті «Герої нашого краю» - воїнів АТО Кіровоградської області, які загинули, гідно захищаючи нашу державу, вшанували наших героїв хвилиною мовчання.




Немає коментарів:

Дописати коментар