понеділок, 12 червня 2017 р.

В легкий путь! І в добрий час!

Сьогодні, 12 червня 2017 року,  учні 9 класу Миколаївської ЗШ І-ІІІ ступенів отримали свою першу путівку в життя – свідоцтво про  базову загальну середню освіту.
         Позаді роки навчання, радості та смутку, перші іспити, які діти успішно склали, а попереду довга життєва дорога, інколи терниста і звивиста, а часом і зовсім незбагнена. Адже деякі учні мріють поступити в спеціалізовані середні навчальні заклади та отримати гарну спеціальність. Директор школи Кушняр А.П., заступник директора з НВР Рибалко Ю.О. разом з класним керівником Саламахою І.О. в урочистій обстановці вручили дев’ятикласникам їх перший документ – посвідчення в доросле самостійне життя та побажали їм залишатися такими ж гарними, веселими, відвертими. Не забувати доброго імені своїх батьків та берегти честь рідної школи.
         В свою чергу, учні висловили вчителям слова подяки, побажали ще не один рік зустрічати нових жовторотих пташенят  на порозі рідної школи. Пообіцяли приходити в гості щороку і завжди пам’ятати свій клас, свою школу,  своїх вчителів.

         В легкий путь! І в добрий час, шановні друзі! 

1 коментар: