понеділок, 14 листопада 2016 р.

Підсумок Тижня знань з безпеки життєдіяльності

У Миколаївській ЗШ І-ІІІ ст. з 7 по 11 листопада 2016 року був проведений Тиждень знань  безпеки життєдіяльності  на тему:  «Легко вогник запалити, та не просто загасити»Робота була завчасно спланована і організовано проведена.
Для учнів школи  педагог – організатор Горбунова Інна Олександрівна організувла зустріч з працівниками Упраління ДСНС України в Кіровоградській області, які провели для дітей акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» та  зустріч з учасниками Федерації Олімпійського комітету. Також учні 1-5 класів відвідали  пожежно – технічну виставку – музей Управління ДСНС України в Кіровоградській області.
Протоягом Тижня знань безпеки житєдіяльності на тему: «Легко вогник запалити, та не просто загасити». Учні нашої школи вивчали, повторили та закріпили свої знання з протипожежної безпеки.
13 листопада 2016 року на каналі "Кіровоград" транслювалась телепередача "Народна служба порятунку - 101", де  учасниками  були учнів Миколаївської школи, до яких в гості завітали представники  Упраління ДСНС України в Кіровоградській області.


Немає коментарів:

Дописати коментар