пʼятницю, 16 вересня 2016 р.

«Азбука безпеки на дорозі»

У Миколаївській загальноосвітній школі І –ІІІ ступенів з 12 по 16 вересня 2016 року був проведений Тиждень знань  безпеки життєдіяльності  на тему:  «Азбука безпеки на дорозі».
Робота була завчасно спланована і організовано проведена. У понеділок 12 вересня , проведена лінійка по відкриттю тижня.   Всі працівники та учні школи ознайомлені з планом роботи на тиждень. Протягом тижня класні керівники активізували роботу з безпеки життєдіяльності на тему: «Азбука безпеки на дорозі» серед дітей, використали різні форми і методи роботи. З цією метою були проведені   класні години, уроки- тренінги  за тематикою «Азбука безпеки на дорозі» 
Повторили Правила дорожнього руху, підготували та організували конкурс малюнків та буклетів.
 Педагог – організатор підготувала показ мультфільмів : « Азбука безпеки на дорозі тітоньки Сови», « Зай і Чик». « Робокар Полі», а також екскурсії до залізничного вокзалу м. Кіровограда
Екскурсія м.Кіровоград « Використання міського транспорту», «Світлофорія".Відбулася зустріч з учасником мотокросу. 
Шкільний парламент дітей організували акцію «Мій друг світлофор»
На закриття Тижня знань безпеки життєдіяльності на тему : « Азбука безпеки на дорозі» відбулася зустріч з спеціалістами  безпеки дорожнього руху при Кіровоградській області : старший інспектор з особливих доручень УПД ГУНП в області підполковник поліції Волок Ольга Миколаївна , старший інспектор УПД  ГУНП майор поліції Таран Оксана Федорівна , поліцейський роти ДПС прапорщик поліції Мельниченко Олександр Васильович , інспектор роти старший лейтенант поліції Добровольський Роман Анатолійович . Між учнями та гостями йшов жвавий діалог. Діти закріпили свої знання з правил дорожнього руху.


Немає коментарів:

Дописати коментар