середу, 6 червня 2018 р.

«Зелений» день



Зелений – колір природи, адже фактично усі живі рослини починають своє життя з зеленого кольору. Це колір живої та квітучої природи Це заспокійливий і розслабляючий колір, символізує твердість і стійкість. Зелений -колір надії. Це колір природної гармонії. Він дає нам відчуття спокою і розслаблення.
У кольорових барвах пройшов «Зелений» день у загоні «Дивосвіт» в пришкільному таборі "Веселкограй" при КЗ  "Миколаївське НВО". Діти під гаслом :«Середа – день зелений, ніжний, лісовий, приємний»,гарно відпочили та подорожували краєвидними місцями рідного краю, дізналися чимало цікавого про зелений колір.

В цей день до нас завітали представники Кіровоградського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді:начальник відділу соціальної роботи Ключка Людмила Миколаївна та провідний юристконсул Рубан Володимир Петрович,які провели бесіду « Про шкідливий вплив наркоманії та куріння»,вікторину «Права дитини». Діти отримали масу задоволення та заохочувальні подарунки :записнички ,ручки ,браслети та мяч для загону.
«Зелений» день у таборі пройшов на славу!


Немає коментарів:

Дописати коментар