понеділок, 4 червня 2018 р.

Червоний понеділок

Червоний колір – це колір життя, колір гідності, лідерства, потреба активно діяти та домагатися успіху; пристрасть, прагнення підкорювати, керувати і бути на першому місці. Червоний колір відповідає найскладнішому шляху життя – шляху мудрості, шляху кохання.
Червоний колір символізує нестримне прагнення до успіху, відчуття повноти життя. Це — стимул до всякої діяльності, активності у всіляких сферах.
У цей день діти прийшли в табір в червоному одязі або з елементами червоного. Уважно слухали розповідь про значення червоного кольору, писали на вирізаних сердечках свої мрії і кріпили на червону стрічку. Після чого виконували завдання дня, а саме «Розкажи казку», де старші вихованці розповідали для молодших різноманітні казки, створювали кольоровий настрій, виконували вправу «Асоціативний кущ» до червоного кольору, згадали всі овочі і фрукти червоного кольору на українській мові та англійській, були заворожені повідомленням про «Кров», та обговорили її значення в житті людини порівнявши з Батьківщиною, зробили цікаву екскурсію на поле, всіяне червоними маками, згадали воїнів, які загинули в зоні АТО та Другій світовій війні. Дуже цікаво пройшов конкурс читців віршів про кохання.
 Цього дня діти в таборі змогли відчути доброту та щирість своїх сердець, проявляли любов один до одного, вчилися бути милосердними, допомагати кожному, хто має у цьому потребу.

Немає коментарів:

Дописати коментар